- 50 dag poriluka
- 25 dag krumpira
- 2 ljutike
- 1 češnjak
- 30 dag suhih rebara
- sol i papar
- kurkuma
- malo masnoće po želji
- bučine sjemenke
Priprema:
- Suho meso kuhajte 15 minuta s dva lovorova lista. Ostavite da se u toj vodi malo ohladi.
- Poriluk i luk sitno narežite.
- Ispirjajte prvo ljutiku pa dodajte suha rebra i zatim poriluk. Podlijte tekućinom i dodajte krumpir.
- Začinite prema želji, ja dodajem kurkumu jer volimo njezin okus i daje jelu lijepu boju.
- Prilikom serviranja dodajte koju košticu bundeve.
Savjet više!
Uz ovakvo jelo dobro ide neki konkretan kruh, na primjer od tamnog brašna sa sjemenkama.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....