Za "tijesto":
- 2 jaja
- 2 žlice ribanog parmezana
- 1 žlica psyllium ljuskica
- začini: origano, bosiljak, sol, papar
- 1 žlica maslinovog ulja
Za nadjev:
- 3 žlice soka od rajčice, domaće
- bosiljak
- 80 g mozzarelle
Priprema:
- U posudi pomiješajte sve suhe sastojke za tijesto. Dodajte jaja i sve dobro promiješajte. Miješajte barem 30 sekundi, da psyllium povuče svu vlažnost.
- Na tavi zagrijte ulje pa istresite smjesu za tijesto i žlicom je razvucite da bude na svim dijelovima podjednake debljine.
- "Tijesto ispecite" par minuta sa svake strane.
- Kad je gotovo dodajte sok od rajčice, na fete izrezanu mozzarellu i bosiljak pa poklopite na par minuta da se sir rastopi.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....