- krumpira
- 250 g Camambert sira
- sol i papar
- 100-200 g rukole
- 1 žličica Letifico medene kreme s aronijom
- 1 žlica maslinovog ili Letifico ulja oraha
- 1 žlica vinskog osta
- par očišćenih oraha
Kad imate sve, onda:
- Zagrijte pećnicu na 200°C.
- Krumpir dobro operite i prerežite na pola te posolite obje polovice. Stavite na lim za pečenje obložen papirom za pečenje. Pecite krumpir u pećnici oko 20 minuta.
- Camembert narežite na 16 komada.
- Izvadite krumpir i na vrh dodajte Camembert te stavite još 25 minuta na pečenje dok se lijepo ne zapeče i pozlatni.
- U međuvremenu operite rukolu. U zdjelici pomiješajte medenu kremu, ocat, ulje, sol i papar. Začinite salatu i u nju dodajte par oraha.
- Poslužite krumpir sa salatom i crnim paprom te uljem oraha.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....