- 1 jaje
- 1 zrela banana
- 2 velike žlice Letifico lješnjakovog brašna
Priprema:
- Ogulite bananu, iskidajte ju i stavite u blender. Dodajte jaje u banane i upalite blender na lagano da se sve dobro promiješa. Zatim dodajte 2 žlice lješnjakovog brašna i promiješajte s blenderom dok se ne sjedini sa smjesom.
- Toplina na tavi mora biti srednja, što znači da treba malo duže da se tava zagrije. Stavite na tavu oko 1/4 žličice ulja ili maslaca te prebrišite lagano cijelu tavu s ubrusom da masnoću rasporedite po cijeloj tavi.
- Stavite više palačinki na jednu tavu. Okretati ih morate jako brzo jer su jako osjetljive, zato je bitno da ih pečete na srednjoj temperaturi i da provjerite s vilicom više puta je li dno porumenilo. Odnosno, spremne su za okretanje kada vilica može proći ispod njih bez lijepljenja.
- Nakon što ih okrenete, pečete ih još 1-2 minute.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....