Foto: Depositphotos
Biramo svježe i zeleno!

Matovilac salata

Predviđeno za četiri obroka.

4 cikle
4 šake matovilca
20 dag kozjeg sira
maslinovo ulje
sol
papar

Priprema:

  1. Pećnicu zagrijte na 200 stupnjeva Celzijevih. Ciklu stavite na lim za pečenje, začinite maslinovim uljem, solju i paprom te promiješajte.
  2. Tostirajte u pećnici oko 50 minuta, dok ne omekša. Izvadite iz pećnice i ohladite. Potom ju ogulite i narežite.
  3. Operite i očistite matovilac. Prebacite ga u veću zdjelu. Potom pomiješajte sastojke za preljev. Kozji sir natrgajte na manje dijelove i popaprite. Spojite matovilac s preljevom i sirom, promiješajte.
  4. Servirajte s ciklom.
Linker
02. studeni 2024 20:36