Snimila: Berislava Picek/Hanza Media
Zdrava kuhaona

Mamina ljetna večera

  • 1 skuša
  • 1 koromač
  • 1 limun
  • 1 patašon
  • šalica šalše
  • nekoliko cherry rajčica
  • desetak ljubičastih mahuna
  • peršin
  • majčina dušica
  • maslinovo ulje

Priprema:

  1. Skušu marinirajte u maslinovu ulju, limunovom soku, soli i majčinoj dušici.
  2. Pokraj ribe u lim za pečenje stavite prerezani koromač pa pecite u pećnici na 180 stupnjeva oko 20 minuta.
  3. Patašon kuhajte 5 minuta, ocijedite, prerežite, izdubite pa nadjenite šalšom i narezanim svježim rajčicama.
  4. Pecite u pećnici 10 minuta.
  5. Mahune kuhajte 5 minuta pa začinite soli, uljem i octom.
Linker
02. studeni 2024 00:15