Za četiri osobe:
- 50 dag očišćenih liganj
- maslinovo ulje
- 2 do 3 češnja češnjaka
- domaća šalša
- sol
- papar
- palenta
- voda
- chia sjemenke
- razne zelene salate
- lišće rotkvice
- nekoliko rotkvica
- mladi luk
- peršinov list
- pinjoli
- vinski ocat
Priprema:
- U tavicu na hladno stavite maslinovo ulje, češnjak i lignje.
- Pirjajte dok ne omekšaju i na kraju dodajte šalšu.
- Servirajte toplo na palenti koju ste skuhali u pola mlijeka, pola vode.
- Od zelenih salata, lišća rotkvice, na ploške narezanih rotkvica i mladog luka napravite salatu.
- Začinite vinskim octom, maslinovim uljem i soli pa dodajte pinjole koje ste lagano prepržili na tavi.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....