Snimila: Berislava Picek/HANZA MEDIA
Zdrava kuhaona

Čokoladni ravioli punjeni pestom

Za 4 osobe
  • 30 dag brašna
  • 3 žlice kakaa
  • voda
  • chia sjemenke
  • sol
  • medvjeđi luk
  • maslinovo ulje

Priprema:

  1. Prvo pomiješajte suhe sastojke.
  2. Od medvjeđeg luka, maslinova ulja i češnjaka napravite u blenderu pesto.
  3. Umijesite tijesto i stavite ga u hladnjak na jedan sat.
  4. Razvaljajte pa za raviole izrezujte jednake krugove, nadjenite ih pestom, namočite rubove pa preklopite i pritisnite vilicom.
  5. Tako svježi kuhaju se kratko: izvadite ih dvije-tri minute nakon što isplivaju na površinu.
  6. Prelijte maslinovim uljem i pospite naribanim sirom.
19. prosinac 2024 09:21