- 20 dag rezanaca
- 3 žlice ulja
- 4 režnja češnjaka
- 2 komada chili papričica
- 3 - 6 cm đumbira
- 20 dag pilećeg filea
- 1 mrkva
- 2 lista kupusa
- 1 list kelja
- 10 cm poriluka
- malo peršina
- 2 l temeljca ili vode
- sol
- 1 žlica limunske trave u prahu
- kajenski papar
- kurkuma
- ½ limuna
Priprema:
- U loncu na ulju popržite češnjak, chili i đumbir. Dodajte pileći fle narezan na trakice, kratko popržite i dodajte sve povrće nasjeckano prema želji.
- Popržite da povrće omekša, zalijte temeljcem i dodajte začine prema želji.
- Čim provri, dodajte al dente kuhane špagete. Kratko prokuhajte i poslužite u visokim zdjelama (za salatu).
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....