KONKURENCIJA UPALILA

Zagreb: Od 1 prosinca 'stari' taksisti uvode nove, čak 40 POSTO NIŽE cijene: Start će naplaćivati 9,90 kuna, ukida se noćna tarifa

Ukidaju se i noćne tarife i obračun prtljage, pa bi tako cijena vožnje u konačnici bila niža za oko 40 posto
 Damjan Tadić/Cropix

ZAGREB - Radio taxi Zagreb od 1. prosinca naplaćivat će svoje usluge po novom cjeniku, pa će tako cijena starta biti 9,90 kuna, kilometar vožnje 4,90, a sat čekanja 40 kuna.

Predstavljeno je to na današnjoj konferenciji za novinare Udruženja autotaksi prijevoznika grada Zagreba "Radio taxi Zagreb" i Hrvatske obrtničke komore.

Ukidaju se i noćne tarife i obračun prtljage, pa bi tako cijena vožnje u konačnici bila niža za oko 40 posto. Novi predsjednik "Radio taxi Zagreba" Željko Petković također je najavio razne novosti u poslovanju.

Osim novih cijena Petković je najavio neke promjene i modernizaciju Radio centra i Call-centra: uvođenje pisača za ispis računa, novi kodeks ponašanja, odijevanja i poslovanja taksista...

Petković je naglasio da se nove cijene jamče od početka primjene te da će svi taksimetri biti jednako baždareni.

- Što se tiče mojih kolega, uvijek će biti nezadovoljnih promjenama, ali za sada nema naznaka da bi netko od njih želio istupiti iz udruženja, istaknuo je Željko Petković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 06:58