IZVUKAO DEBLJI KRAJ

Provalio u stan u Zagrebu, no ovakvu reakciju vlasnika nije očekivao. Na kraju je završio u bolnici s teškim ozljedama

Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen

Ilustracija

 Srdjan Vrancic/Cropix

Zagrepčanin u dobi od 31 godine nemilo se iznenadio kad je noćas, po povratku doma, u stanu zatekao nepoznatog muškarca koji je očigledno provalio u njegov stan namjeravajući se domoći vrijednih stvari.

Dogodilo se to, kako je izvijestila Policijska uprava zagrebačka, oko 1,30 sati u zgradi u Ulici Dobriše Cesarića u Španskom. Vlasnik stana zaskočio je lopova i pokušao ga savladati upustivši se s njim u fizički sukob, što mu je na koncu i pošlo za rukom, tako da je provalnika zadržao do dolaska policije koju je odmah i pozvao. Provalnik je pritom zadobio i teže ozljede.

"Noćas, 25. srpnja oko 1.30 sati u Susedgradu u Ulici Dobriše Cesarića u stanu, 31-godišnjak je u jednoj od prostorija zatekao nepoznatu mušku osobu s kojom je došao u fizički sukob te ga zadržao ga do dolaska policije.

Dolaskom na mjesto događaja policijski su službenici utvrdili da se radi o 50-godišnjaku koji je imao razni alat. Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. U tijeku je kriminalističko istraživanje", priopćila je PU zagrebačka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. kolovoz 2024 11:46