SVE OBJAVLJENO

Na službenoj web stranici Grada Zagreba objavljen zapisnik o primopredaji vlasti

Zapisnik o primopredaji sadrži i popratna izvješća, bilancu, zapisnike i drugu dokumentaciju, sve skupa na 1.931 stranici
Tomislav Tomašević i Danijela Dolenec
 Goran Mehkek/Cropix

Zagrebačka gradska uprava priopćila je u petak da je na internetskim stranicama Grada objavila zapisnik o primopredaji vlasti te drugu popratnu dokumentaciju na gotovo dvije tisuće stranica.

"Nova Gradska uprava na internetskim stranicama Grada objavila je Zapisnik o primopredaji izvršnih ovlasti gradonačelnika Grada Zagreba između dotadašnje obnašateljice dužnosti gradonačelnika dr.sc. Jelene Pavičić Vukičević i novoizabranog gradonačelnika Tomislava Tomaševića, s popratnim izvješćima", navodi se, među ostalim, u priopćenju.

Zapisnik o primopredaji te popratna izvješća, bilancu, zapisnike i drugu popratnu dokumentaciju, što sadrži 1 931 stranicu, a koju su prilikom primopredaje izvršnih ovlasti predstavnici bivše Gradske uprave predali novoizabranom vodstvu, zainteresirana javnost sada može pregledati preuzimanjem sa službene stranice Grada, poručili su iz nove gradske uprave.

Zapisnik možete vidjeti OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 05:32