POGLEDAJTE PLAKATE

Klisović krenuo u novu fazu kampanje: ‘Bilo je puno komentara nakon Bandićeve smrti...‘

Joško Klisović je prije nekoliko dana predstavio personalni slogan - ‘Mirni čovjek Zagreba (JK)‘
Klisovićevi plakati
 Sdp

SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba, Joško Klisović, napravio je novi korak u svojoj kampanji. U Zagrebu su osvanuli billboardi s kojih SDP-ov kandidat poručuje "Mijenjat ćemo Zagreb, a ne slogan". U potpisu je njegov slogan "Mirni čovjek Zagreba (JK)".

Plakati će u četvrtak osvanuti po cijelome gradu, a svakog drugog četvrtka će se izmjenjivati i slati nove poruke.

Sloganom koji ostaje u potpisu "Mirni čovjek Zagreba (JK)" Klisović poručuje građanima kakvu će osobu izabrati ako svoj glas daju njemu. Naime, poručuje da, ako ga izaberu, mogu očekivati smirenu osobu na čelu grada koja je spremna na razgovor, na dijalog, ali prije svega promjene.

image
Klisovićevi plakati
Sdp

"Mirni čovjek Zagreba je personalni slogan Joška Klisovića, slogan kampanje će tek doći u sljedećoj fazi", kazao je Ivan Račan iz Klisovićeva stožera.

U stožeru SDP-ova kandidata kažu kako je nakon iznenadne smrti Milana Bandića bilo puno reakcija da će se sada kampanje naći u problemu jer je nestala meta, te tvrde kako je to netočno.

Kažu kako oni ni u jednom trenutku kampanju nisu gradili na kritici Bandića, nego ona ide u pravcu sadržaja koji nude za poboljšanje kvalitete života u glavnome gradu i njegov razvoj.

"Bilo je puno komentara nakon Bandićeve smrti da su sada sve kampanje u problemu odnosno da se moraju mijenjati i prilagođavati. Joškova kampanja nije niti bila zamišljena da ide protiv Bandića, tako da se nema što mijenjati", kazao je Račan.

image
Kandidat SDP-a počeo kampanju
Sdp

Dosadašnja istraživanja javnog mijenja Klisoviću daju jako dobre šanse. U internom istraživanju koje je HDZ proveo polovicom prošlog mjeseca najveću je podršku imao kandidat platforme "Možemo" Tomislav Tomašević, dok je Klisović s 12 do 13 posto podrške bio na drugom mjestu, a svi ostali kandidati ispod toga. Kada bi se zadržalo takvo raspoloženje birača, Klisović bi s Tomaševićem ušao u drugi krug.

U prvom istraživanju koje je provedeno nakon smrti Milana Bandića poredak je ostao isti. Na prvom mjestu je bio Tomašević s podrškom 38 posto ispitanika, dok je Klisović bio na drugom mjestu s potporom 15,8 posto ispitanika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 01:23