RADOVI NA ASFALTIRANJU

Do kraja mjeseca očekujte gužve u jednoj od prometnijih ulica u Zagrebu, iz Grada mole za razumijevanje

Za vrijeme izvođenja radova, promet motornih vozila će se odvijati dvosmjerno po sjevernom dijelu kolnika Aleje – jedan prometni trak za svaki smjer

Gužva na Aleiji Bologne, ilustrativna fotografija

 Damir Krajac/Cropix

Tijekom srpnja će biti otežan promet na Aleji grada Bologne, priopćeno je iz Grada Zagreba danas. U priopćenju se ističe da će otežan promet biti Alejom grada Bologne, na dijelu od Ulice Prigornica do Ulice Velimira Škorpika od subote, 6. srpnja u 8 sati, do ponedjeljka, 29. srpnja u 4.00 sati.

Do otežanog prometa će doći zbog radova na asfaltiranju.

- Programom asfaltiranja nerazvrstanih cesta I. reda u 2024., Grad Zagreb je osigurao sredstva za asfaltiranje dvije prometne trake na južnom kolniku Aleje grada Bologne u smjeru od zapada prema istoku. Radovima je obuhvaćena sanacija dotrajalog asfaltnog zastora ukupne površine 7.000 m2. Za vrijeme izvođenja radova, promet motornih vozila će se odvijati dvosmjerno po sjevernom dijelu kolnika Aleje – jedan prometni trak za svaki smjer. Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za razumijevanje, dodaje se u priopćenju Grada Zagreba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 19:29