NEZADOVOLJSTVO

Brojni građani ne mogu doći k sebi zbog prizora u centru Zagreba, reakcije pljušte po mrežama: ‘Trebaju li crknuti?!‘

Stanovnici zapadnog dijela grada muku muče s prijevozom.

Prazno gradilište u Ilici; gužve na tramvajskoj stanici na Zapadnom kolodovoru

 HRT Radio Sljeme/Facebook

Grad Zagreb se tijekom ljeta pretvorio u veliko gradilište. Rok za završetak većine radova je početak nove školske godine - 9. rujna.

HRT Radio Sljeme objavio je jučer zanimljivu fotografiju iz zapadnog dijela grada koje se guši u prometnoj gužvi. Riječ je o radovima u Ilici. Snimili su točno 0 radnika na ulici u 16.30 sati.

Stanovnici zapadnog dijela grada muku muče s prijevozom. Da bi došli od Zapadnog kolodvora do Glavnog moraju se voziti preko Trga bana Jelačića. Linija 6 iz Jukićeve ne ide u Vodnikovu nego u Frankopansku, a linija 2 ide s Ljubljanice. Jučer oko 12 sati građani su umirali na vrućini čekajući tramvaj, a kako istoga nije bilo stvorila se gužva.

Bila je hrpa komentara na Facebooku na fotografiju s gradilišta u Ilici.

Neki smatraju da u to vrijeme nije ni trebalo biti radnika jer je radno vrijeme Zagrebačkih cesta od 7 do 16h i da ne vide u čemu je problem. Jedna je korisnica na Facebooku napisala da se ‘barem netko drži radnog vremena i da je prošla tom trasom u 9.30 i da se radilo punom parom‘.

‘Pa zar oni moraju crknuti u paklenoj vrućini, imaju li pravo na malo odmora‘, ‘Možda se neki dio postavljene konstrukcije stabilizira ili suši‘, napisali su neki.

Bilo je i nezadovoljnika koji smatraju da radovi teku sporo.

‘Oni to namjerno rade, žele da svi voze bicikle‘, ‘Rade od doma, niste dobro obaviješteni‘, ‘Grozne gužve će sada od ponedjeljka biti svuda‘, ‘Tomašević neće dočekati idući kolovoz kao gradonačelnik‘, redali su se komentari nezadovoljnih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:17