POBUNA NA CVJETNOM

BANKARIMA SMETAJU ULIČNI SVIRAČI 'Preglasni ste, klijenti se žale, moraju glasnije govoriti'

Klijenti se, tvrde u PBZ-u, bune jer moraju glasno pričati o povjerljivim financijama

Tik do poslovnice PBZ-a na Cvjetnom trgu mlada je djevojka prije nekoliko dana svirala saksofon, na taj način prikupljajući novac od prolaznika.

No njezina je svirka zasmetala zaposlenima u banci, koji su je odlučili zamoliti da prestane svirati. Prišla joj je zaposlenica banke, što je zainteresiralo i prolaznike, koji su pokazali simpatije prema glazbenici. No, na kraju je saksofonistica spakirala instrument i premjestila se nekoliko ulica dalje. Iz PBZ-a kažu kako u centru grada ovakve situacije znaju biti učestale, a posebno bučni znaju biti koncerti i nastupi uličnih svirača.

U većini takvih situacija se ne reagira. No nekad se ipak nastoji zamoliti svirače da se stišaju, posebno ako klijenti negoduju. Smeta im buka jer zbog nje moraju glasnije govoriti, a često se radi o vrlo povjerljivim situacijama - kažu u PBZ-u.

- Gospođa je glasno svirala ispred izloga poslovnice u Varšavskoj ulici. Nije bilo nikakve ekscesne situacije, djelatnica banke ju je ljubazno zamolila ako se može premjestiti s obzirom na to da su upravo radili s klijentima i na zaključku dana - tvrde.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 00:07