GRADONAČELNIK SLAVLJENIK

BANDIĆ PROSLAVIO ROĐENDAN U POPULARNOJ GOSTIONICI Svirali mu tamburaši, na slavlje došli i Jasenko Houra, Ivana Brkljačić, Braco iz 'Noćne more'...

Milan Bandić
 Sandra Šimunović / HANZA MEDIA

Uz najbliže suradnike, tamburaški sastav Begini i nekoliko torti gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u gostionici Skender proslavio je 61. rođendan. Poželio je da ljudi svaki dan učine po jedno dobro djelo i da grad Zagreb postane grad po mjeri čovjeka, multietničan, multikulturan, s građanima koji žive u harmoniji.

- Zamolio sam vas da ne nosite poklone, već da sve uplatite Zakladi za pomoć oboljelima od cerebrovaskularnih bolesti. Zahvaljujem za svaku uplaćenu lipu – rekao je Bandić.

U gostionici na Remetama nazdravljao je s Mirkom Jozić, pročelnicom Gradskog ureda za gospodarstvo, Slavkom Kojićem, šefom gradskog ureda za financije, direktoricom Velesajma Dinom Tomšić, a čestitali su mu i predsjednica uprave Holdinga Ana Stojić Deban, Jasenko Houra iz Prljavog kazališta i Miodrag Demo iz Stranke rada i solidarnosti. Na proslavi su bili i Ivana Brkljačić, Milana Vuković Runjić, Jelena Pavičić Vukičević i brojni drugi. Bandić je nazdravio je, naravno, običnom vodom.

Milan Bandić / Facebook

Slavljenik je pjevao s Beginima i rezao tortu koju su mu poklonili zaposlenici gradske uprave, a nakon sat vremena je napustio proslavu i otišao do hotela Esplanade na još jedan poslovan zadatak.

- 16 i pol godina ovako živim, 16 radnih sati, sve vam je to nauštrb obitelji i zdravlja. No, sve se isplati kada vidim plodove, evo prvi će biti Advent u Zagrebu, bolji od Beča, obećajem! – najavio je Bandić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 13:54