TORO CAFFE

VIDEO: RADKO POLIČ ZUBERU 'Slovenska država ne postoji. Sve smo zas**** u 25 godina'

 Screenshot

U današnjem izdanju ekskluzivnog videobloga Toro Caffe, koji možete pratiti samo na portalu Jutarnji.hr, naš poznati novinar Robert Zuber i stand up komičar Pedja Bajović opet su raspravljali o udarnim temama koje danas zaokupljaju hrvatsku javnost, no okrenuli su se i preme susjedstvu. Video je sniman u Sloveniji i BiH, a imali smo i Skype javljanje...

Ovaj put Zuberu se pridružio i ugledni gost - legenda slovenskog glumišta Radko Polič. Komentiralo se jučerašnje prosvjede u Zagrebu, a Polič je ostao ugodno iznenađen brojkom okupljenih na Trgu bana Jelačića. 'Kažete 40 tisuća ljudi. Pa mi i kada smo postali samostalni nije nas se skupilo više od 20 tisuća!', rekao je Polič.

Nastavio je u sličnom kritičnom tonu. 'Uostalom, pri punoj svijesti tvrdim da države Slovenije više nema. Sve smo zas**** u ovih 25 godina', kaže Polič.

Polič je Zuberu otkrio i zašto ga u Sloveniji smatraju jugonostalgičarem i zašto pet godina nije dao intervju nikome u Sloveniji, a pojasnio je i svoj slavni telegram koji je poslao Slobodanu Miloševiću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pogledajte i prijašnje epizode Toro Caffea!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:51