‘OBITELJSKE VRIJEDNOSTI‘

Zloglasna ‘Majka Rusija‘ ostavila supruga s kojim ima petero djece i pobjegla 11 godina starijem milijarderu!

Lvova-Belova je prošlog tjedna snimljena kako se drži za ruke s ruskim oligarhom Konstantinom Malofejevim (50)

Marija Lvova-Belova

 Mikhail Metzel/Afp

Putinova glavna čuvarica ‘obiteljskih vrijednosti‘, navodno je ostavila svog muža, pravoslavnog svećenika, zbog 11-godina starijeg ruskog milijardera, piše Daily Mail.

Mariju Lvovu-Belovu (39) Putin je neposredno prije invazije na Ukrajinu, imenovao povjerenicom za prava djece.

Međunarodni kazneni sud je traži zbog optužbi za ratne zločine jer je s okupiranih područja Ukrajine nezakonito deportirala stotine djece u Rusiju.

Za pravoslavnog svećenika Pavela Kogelmana udala se 2003. Imaju petero biološke i petero usvojene djece. Lvova-Belova posvojila je ukupno 18 djece, među kojima je i ukrajinski dječak odveden iz razorenog grada Mariupolja.

Marija Lvov-Belova je prošlog tjedna snimljena kako se drži za ruke s ruskim oligarhom Konstantinom Malofejevim (50) na crkvenoj procesiji u ruskom gradu Jekaterinburgu, što je pokrenulo nagađanja da je napustila muža.

image

Konstantin Malofejev

Niviere David/abacapress.com/abaca Press/profimedia/Niviere David/abacapress.com/abaca Press/profimedia

Malofeev je vrlo blizak s Ruskom pravoslavnom crkvom, osnovao je ultrakonzervativnu TV mrežu Tsargrad, u više navrata je pozivao da Rusija ponovno postane monarhija, a Putina naziva ‘čudom božjim‘ i podržava njegovu invaziju na Ukrajinu.

Trenutačno je pod sankcijama SAD-a i EU-a zbog financiranja separatista u istočnoj Ukrajini 2014.

Lvova-Belova i medijski tajkun gospodin Malofeev nisu komentirali glasine, no izvori bliski pravoslavnoj crkvi kažu da su istinite.

Tvrdnje o razvodu prvi je objavio Telegram kanal Brief, koji je svojih više od pola milijuna pratitelja pitao: ‘Čekamo li vjenčanje godine?‘

Otkako je Lvova-Belova imenovana povjerenicom Rusije za prava djece, prokremaljski mediji često su objavljivali priče o njezinoj obitelji, a ona i suprug javno su govorili o svojoj vezi, kršćanskoj vjeri, ‘tradicionalnim vrijednostima‘, posvojenju i djeci.

Objave na Telegram kanalu gospođe Lvova-Belove sugeriraju da je počela blisko surađivati ​​s Malofeevom početkom 2023.

U siječnju prošle godine su najavili pokretanje zajedničkog dobrotvornog projekta za pomoć ukrajinskoj djeci pod nazivom ‘Sretno djetinjstvo‘.

Sljedećeg mjeseca zajedno su otputovali u okupirana područja ukrajinskih regija Zaporižja, Donjeck i Luhansk.

Mediji su nakon toga počeli spekulirati da su Lvova-Belova i Malofeev - koji se lani navodno razveo od svoje žene - u ljubavnoj vezi.

Izvor blizak njezinim dobrotvornim projektima tvrdi da njezina mlađa djeca žive s ocem, a drugi izvor blizak Malofeevu kaže da se ona odvojila od ostatka svoje obitelji.

Lvova-Belova jedna je od Putinovih najglasnijih pristaša invazije na Ukrajinu, na društvenim mrežama objavljuje svoje videozapise koji je prikazuju kao uzor obiteljskih vrijednosti i skromnosti te podučava ukrajinsku djecu o svetosti braka i vjere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 19:37