TEŠKO UBOJSTVO

ZLATNI DEČKO SMAKNUO OCA MILIJUNAŠA 'Ispucao mu je metak uglavu, navukao kapuljaču i pobjegao'

 Facebook

Bivši student uglednog američkog sveučilišta Princeton uhićen je pod optužbom da je u nedjelju smaknuo svog oca, multimilijunaša, u obiteljskom stanu na Manhattanu.

Thomas Gilbert mlađi (30) pobjegao je s mjesta zločina i zabarikadirao se u svom stanu u njujorškoj četvrti Chelsea na sedam sati nakon što je Thomas Gilbert stariji (70), osnivač 200 milijuna dolara vrijednog hedge fonda Wainscott Capital, pronađen mrtav s jednom prostrijelnom ranom od metka u glavi.

Gilbert mlađi navodno se prošuljao pokraj vratara u dom vlastitih roditelja nedugo prije napada u 15.30 sati po lokalnom vremenu, a nekoliko minuta nakon toga napustio je stan prekriven kapuljačom.

- Imao sam loš predosjećaj čim je projurio kraj mene. Pet minuta kasnije istrčao je iz zgrade prekrivajući lice kapuljačom - kazao je susjed Bernard te dodao kako do ubojstva ne bi došlo da je vratar radio svoj posao.

Gilberta starijeg pronašla je njegova supruga u spavaćoj sobi, a Fox News javlja kako je policija morala razvaliti vrata luksuznog stana njegova sina gdje su ga našli kako se skriva.

Motiv ubojstva nije poznat, no otac i sin su, kako pišu mediji, bili posvađani.

Fox News je izvijestio kako je Gilbert mlađi priveden samo zbog ispitivanja u policiji te zasad formalno nije osumnjičen za zločin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:10