HTIO SE POHVALITI...

ZBOG PENISA IZGUBIO POSAO IZ SNOVA Šefici kadrovske koja mu je dala ugovor o radu 'zabunom' poslao MMS-ove sa slikama svog spolovila

 Colourbox

Jedan neimenovani muškarac iz Chicaga izgubio je posao iz snova nakon što je slučajno poslao dvije eksplicitne poruka šefici kadrovske u firmi u kojoj je htio raditi. U porukama nije bilo teksta, bile su samo fotografije - njegovog penisa.

Što se zapravo dogodilo? Čovjek je otišao na razgovor na posao, koji je prema pisanju Chicago Tribunea, prošao briljantno. Oduševljen kako je prošao intervju, gospodin se odmah htio pohvaliti svojoj intimnoj prijateljici i to na prilično čudan način. Nadajući se kako će je impresionirati svojim genitalijama, čovjek je, umjesto ljubavnici, poruku poslao ženi s kojom je nekoliko minuta prije obavio razgovor za posao.

Prvu poruku je poslao 11. kolovoza i na nju nije dobio nikakav odgovor. Zabrinuti perverznjak je drugu poslao dva dana poslije, a kada opet nije stigao odgovor, odlučio je nazvati taj broj. Međutim, pravi šok je uslijedio kada je prepoznao glas s druge strane. Poklopio je slušalicu, ali zato je u akciju krenula direktorica kadrovske koja je alarmirala policiju. Potraga za anonimnim junakom, nažalost po njega, nije trajala dugo.

- Mislim da je čovjek izgubio posao - rekao je šef policije u Chicagu Michael Ruth potvrdivši da su upozorili čovjeka da prestane kontaktirati sa žrtvom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 22:20