IZLJEV DOBROTE

ZAKASNILI NA AVION, URLIKALI I OČAJNIČKI MAHALI PILOTU DA NE POLIJEĆE Svi su im rekli da se smire, ali pilot ih je primijetio...

 Brian/Wikipedia/CC

Žena iz američke savezne države Arizone i njezina obitelj uspjeli su stići na sprovod njezina supruga na vrijeme kada je pilot zrakoplova napravio rijedak potez i vratio avion natrag na aerodrom kako bi se obitelj mogla ukrcati u njega, prenosi CBS News.

U aviokompaniji Delta Airlines potvrdili su u četvrtak da je kapetan Adam Cohen okrenuo zrakoplov u međunarodnoj zračnoj luci Minneapolis-St.Paul prošli mjesec kada mu je obitelj iz Phoenixa mahala kroz prozor terminala.

Marcia Short i njezino troje djece pokušavali su stići na pogreb njihova 56-godišnjeg oca koji je planiran za sutrašnje jutro u Tennesseeju. Njihov prvi let iz Phoenixa kojim su letjeli 19. prosinca odgođen je zbog tehničkog kvara, a kada su stigli na svoj ulaz u Minneapolisu za vezani let do Memphisa, hodnik za ukrcavanje već se udaljavao od zrakoplova.

Premda su im prvo djelatnik, a kasnije i nadzornik zračne luke rekli da se u tom trenutku ne može ništa učiniti, obitelj je nastavila mahati i urlati preko prozora luke, moleći pilota da ne uzleti.

Pilot je nakon što je to vidio vratio zrakoplov natrag na ulaz.

Glasnogovornica Delte Elizabeth Wolf rekla je kako su uzlijetanja na vrijeme prioritet, pilot je u toj situaciji odlučio pomoći obitelji bez ugrožavanja sigurnosti drugih putnika.

Pilot koji leti za podružnicu Delte Endeavor Air neće zbog svog poteza biti sankcioniran. Obitelj koja je zbog njegovog poteza stigla na pogreb objavila je zahvalnicu na Facebooku u kojem kaže da su ih piloti 'blagoslovili i darovali im dar koji nitko drugi nije mogao. Zahvaljujemo vam iz dubine naših srca'.





*** PLEASE SHARE THIS SO WE CAN GET SOME RECOGNITION FOR SOME AMAZING PILOTS ***I am posting this on behalf of my...

Posted by Nicole Short-Wibel on Tuesday, December 29, 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 15:40