NEUGODAN VIDEO

Vučić se ruga nakon što su ga snimili pripitog: ‘Radili smo 17 sati tako pijani, koliko bismo tek bili uspješni trijezni‘

Iako ga mnogi optužuju za pijanstvo, predsjednik Srbije tvrdi kako je jučer radio praktički cijeli dan

Aleksandar Vučić

 Cropix/Cropix

U Beogradu je jučer održan sajam "Vinska vizija Otvorenog Balkana", a domaćin liderima Albanije, Sjeverne Makedonije i Crne Gore bio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji nije krio koliko voli vino.

Gledatelji su tako na pojedinim televizijama u Srbiji mogli promatrati duže od sat vremena kako Vučić degustira vino, a predsjednik se i sam pohvalio kako može "mnogo popiti".

- Nemoj više, brojali su mi ljudi, više od 100 čaša sam popio. To što meni nije ništa, to je druga stvar. Ja dolazim opet u subotu, hvalio se predsjednik Srbije u televizijskom prijenosu.

image

Dritan Abazović, Edi Rama, Aleksandar Vučić, Dimitar Kovacevski, Ana Brnabić

Cropix/Cropix

U jednom trenutku vidno veselom Vučiću, savjetnica za medije Suzana Vasiljević pokušala je oduzeti čašu, ali ju je on uzeo natrag i nastavio pijuckati vino. Iako se većina promatrača slaže kako je predsjednik Srbije očito bio pripit, Vučić takve insinuacije odlučno odbija.

image
Cropix/Cropix

Danas kaže da mu toliko vina nije ometalo rad.

- Sinoć smo radili do kada, Edi (Edi Rama op.a)? Do pola 12, imali ozbiljne razgovore sa Čavušogluom i svi između sebe. U pola 12 se završio moj radni dan. Možete misliti kako bismo bili čak uspješni da smo toliko trijezni, da nismo ponekad pomalo pijani, pa jučer 17 sati smo radili tako pijani - kazao je Vučić, piše N1.

image
Cropix/Cropix

Do skoro su se, kako kažu, i sami gledali preko nišana. Albanski premijer objasnio je da je jučerašnji dan mogao početi i sukobom, ali počeo je zdravicom i tako stao u obranu Vučića.

image
Cropix/Cropix

- Čuo sam da opozicija smatra da je predsjednik bio malo pripit. E pa ja smatram da je pripitije da nekog optužujete tko pije dok ste vi trijezni, a zapravo ste u istom takvom stanju - rekao je Edi Rama.

Ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin jučer nije bio na sajmu vina, ali je osjetio potrebu da se oglasi.

- Aleksandar Vučić se usudio Hrvatima pokazati da se i u proizvodnji vina stvari mijenjaju, i to u korist Srbije. Najveći sajam vinarstva na Balkanu nije organiziran u Hrvatskoj, već u Srbiji… Mržnja prema Srbima i Aleksandru Vučiću je gora od pijanstva, pijanstvo prođe, ustaška mržnja nikada - izjavio je Vulin.

image
Cropix/Cropix
image
Cropix/Cropix
image
Cropix/Cropix
image
Cropix/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:03