OBITELJSKA TRAGEDIJA

VIDEO: 'UPRAVO SAM BACILA SINA S MOSTA' Majka zapanjila policajce telefonskim pozivom

 Screenshot

Žena koja se prijavila putem interneta za novčanu pomoć potrebnu za brigu o svom autističnom sinu i suprugu oboljelom od multiple skleroze, optužena je da je bacila svog šestogodišnjeg jedinca s mosta na obali Oregona.

Policija je kazala kako je Jillian Meredith McCabe (34) u ponedjeljak predvečer nazvala 911 s mosta u Newportu i prijavila što je učinila, pa je na mjestu zločina policiju i pričekala.

- Upravo sam bacila sina s Yaquina Bay mosta - rekla im je preko telefona te opisala svog London Grey McCabea i odjeću koju je imao na sebi pa im rekla da je u vodi i da ga više nema.

Kasnije te noći, dva kilometra dalje, prijavljen je pronalazak beživotnog tijela dječaka.

Na internetskoj stranici YouCaring.com je napisala: - Volim svog supruga koji se brinuo za mene i našeg sina godinama i sada je vrijeme da ja preuzmem brigu o njemu. Prestrašena sam.

Andrew McCabe potvrdio je da je njegova šogorica objavila i video snimke na YouTubeu od kojih jedna pokazuje njezinog supruga u bolnici i sina kraj bolničkog kreveta.

Jillian McCabe optužena je za teško ubojstvo, a za počinjeni zločin mogla bi dobiti doživotnu zatvorsku kaznu, pošto se radi o djetetu mlađem od 14 godina.

Sličan slučaj dogodio se 2009. godine kada je majka bacila s mosta u Portlandu svoje dvoje djece, ubivši 4-godišnjeg sina, dok je 7-godišnja kći je preživjela. Amanda Stott-Smith osuđena je 2010. na 35 godina zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 23:25