BRUTALNI LOPOVI

VIDEO: ŠOKANTNA SNIMKA IZ LONDONA Dvojica lopova davila čovjeka do nesvjestice, pa mu ukrali zlatni Rolex vrijedan 15 tisuća funti!

 Printscreen: YouTube

Policija iz Londona pustila je u javnost snimku sigurnosne kamere na kojoj se vidi kako dva lopova dave čovjeka dok nije pao u nesvijest kako bi mu ukrali zlatni Rolex, piše Telegraph.

Ova vrlo uznemirujuća snimka pokazuje kako su dva muškarca ušla u ured na Court Roadu u Greenwichu, jugo-istočnom dijelu Londona, te napala 46-godišnjeg muškarca. Jedan od njih ga je uhvatio u "kravatu" i davio sve dok se nije prestao opirati, a drugi mu je s ruke skinuo Gold Rolex Yacht Master sat, vrijedan 15 000 funti ili 148 000 kuna.

Nakon toga su lopovi napustili dućan, dok je nesretni muškarac polako dolazio k sebi od šoka te naposljetku drhteći izašao iz ureda. Napad se dogodio 10. veljače, a policija je snimku objavila u nadi da će otkriti počinitelje te kako bi pokazali da se radi o teškom obliku nasilja.

Sreća u nesreći je da su osumnjičenici, jedan mlađi, a jedan sredovječni muškarac, svoja lica ostavili uglavnom otkrivena te se može očekivati da će ih se prije ili kasnije pronaći. Još veća sreća je ta da žrtva nije ozbiljnije ozlijeđena usprkos brutalnom napadu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 18:50