KONTROVERZNI IMAM

VIDEO: SKANDALOZNA PROPOVIJED 'Žena nikada ne bi smjela mužu odbiti seks, baš mu se uvijek mora podati'

 YouTube

BERLIN - U jednoj berlinskoj džamiji gost propovjednik vjernicima je poručio da bi žene uvijek trebale biti na raspolaganju svojim supružnicima kada je seks u pitanju.

- Žena mora za svoga supruga dom pretvoriti u vrt pun cvijeća kako on ne bi pobjegao od nje poput gubavca ili lava, izjavio je imam Šeik Abdel Moez al-Eila u džamiji Al-Nur koja se nalazi u berlinskom predgrađu Neukoeln.

Kontroverznu propovijed je održao još 23. siječnja, ali je u javnost dospjela tek sada nakon što je objavljena na internetu.

Na samom početku al-Eila osvrnuo se na bračne nevolje, koje započinju, tvrdi, kada muškarac dopusti da mu oči odlutaju od žene koju mu je podario Alah.

- Kada sam upoznao svoju ženu bila je lijepa i vitka, govorila mi je lijepe stvari, otkrio je.

Požalio se da je sada debela i uvijek namrgođena.

- Ako muškarac sretne na ulici zgodnu ženu i dođe u iskušenje, treba brzo otrčati kući svojoj ženi i imati s njom seksualne odnose, kako bi Alah uklonio žudnju iz njegova srca.

Imam je dalje govorio da bi žene trebale biti posvećene isključivo brizi o domu, djeci i suprugu te da će samo pretjerano popustljivi suprug dopustiti ženi da radi. Istaknuo je da to predstavlja veliki problem za društvo u kojemu živimo (u Njemačkoj).

Najskandaloznija izjava stigla je pred kraj propovijedi kada se osvrnuo na najintimnije bračne obveze žene.

- Ne bi nikada smjela koristiti izgovore, pa čak niti kad ima menstruaciju. Ništa ne bi smjelo spriječiti supruga da iskoristi njezino tijelo radi užitka, rekao je.

Imam Al-Eila, egipatski državljanin koji redovito posjećuje razne europske džamije, poznat je po svojim ektremističkim propovijedima, a džamija al-Nur nekoliko je puta bila predmet istrage.

Redovito je onamo na propovijedi odlazio poznati berlinski reper Denis Cuspert prije nego što se pridružio džihadistima Islamske države u Siriji.

U istoj je džamiji svojom izjavom šokirao danski propovjednik Abdul Bilal pozvavši na ubijanje Židova i pokretanje vojne invazije na Izrael.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 18:44