UHVAĆENI KAMEROM

VIDEO: RODITELJI U LOVU NA PEDOFILE Predstavljaju se kao maloljetnici i mame ih u stupicu!

 Screenshot

Grupa roditelja iz Velike Britanije pokrenula je akciju koju su nazvali 'Letzgo Hunting', a njen je cilj putem interneta namamiti potencijalne pedofile i privesti ih pravdi.

Tako su od siječnja, od kada su počeli djelovati, pred lice pravde doveli čak sedam muškaraca koji su putem Facebooka i Twittera tražili žrtve.

Roditelji su udružili snage te su stupili u kontakt sa nekoliko muškaraca i namamili ih u stupicu. Iako ih je policija u nekoliko navrata upozorila da je njihov akcija opasna i da bi nešto moglo krenuti po zlu, oni ne odustaju. Kažu kako trenutno komuniciraju sa čak 35 muškaraca koji bi mogli nauditi djeci.

Zahvaljujući njima u Sutton Coldfieldu pored Birminghama uhićen je 45-godišnji muškarac koji je mislio da komunicira s 15-godišnjom djevojkom. Od nje je zahtjevao da mu pošalje svoje fotografije i želio je s njom razgovarati na telefon. Kada se uvjerio da je ona zaista djevojčica dogovorili su sastanak u parku u Leicesteru.

Grupa 'Letzgo Hunting' na Facebook je postavila snimku susreta njih i pedofila u parku. Pomoću te snimke muškarac je kasnije priveden.

'Ne možete zamisliti koliko je naše zadovoljstvo kada on shvati da ga ne čeka ona osoba kojoj se nadao', rekao je vođa grupe koji sebe naziva 'Scumm Buster'.

'Taj tip je bio najgori gad ikad. Pisao je i govorio odurne stvari. Prije susreta učinio je sve kako bi se uvjerio da priča s pravom osobom. Tražio je fotografije, odbijali smo bilo što seksualno eksplicitno iako je to od nas tražio', dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 21:29