NJUŠKALA

VIDEO: RAZOTKRIVANJE HOTELSKIH SPREMAČICA Snimljeno što rade kada gosta nema u sobi

Kada izađete iz svoje hotelske sobe i provedete dan vani, možda ćete poželjeti zaključati vaše osobne stvari nakon što pogledate ovaj video.

Naime, snimka iz jednog neimenovanog hotela u SAD-u prikazuje što točno spremačice rade kad gost nije prisutan.

Šokantni video na YouTube-u je objavio Vince Stravix koji je ostavio u hotelskoj sobi namjerno upaljenu kameru na svom laptopu.

Uz to što počisti prašinu na televizoru, očisti kupaonicu i promjeni plahte, hotelska čistačica također ima potrebu zaviriti malo u kofere i pronjuškati po stvarima gostiju.

Vince je na You Tubeu u opisu snimke napisao: - Ovo se dogodilo 5. studenog 2014. Odsjeo sam u ... hotelu i sve stvari sam ostavio u sobi. Što više neću činiti.

Video snimka počinje potpuno bezazleno - žena ulazi u sobu, prošeta kupaonicom, pokupi prljave ručnike... a onda prouči paket koji je gost dobio tog jutra. Potom je isto to učinila s njegovim PlayStationom i pripadajućim igricama, a onda, nesvjesna da ju se snima, žena se zabuljila u laptop, a potom se probala ulogirati, a isto je pokušala i na tabletu. Zatim se bacila na pospremanje kreveta, no ubrzo su ju privukle stvari u koferu. Nakon što ih je pregledala, očistila je kupaonicu i otišla.

Korisnici na YouTubeu ogorčeni zbog napada na privatnost komentirali su video: - Zato ja ne odsjedam u hotelima. Trebali biste napomenuti osoblju da ne želite da itko ulazi u sobu, a ručnike uzimati ispred sobe - napisao je jedan.

Ipak, našlo se i onih koji su je branili: - Ono što vidim je znatiželjna žena bez loših namjera koja je samo pogledala stvari koje si vjerojatno inače ne može priuštiti - ustvrdio je drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 15:30