BIZARAN INCIDENT

VIDEO: PLES OPASAN PO ŽIVOT Agent FBI-ja se razbacao na plesnom podiju, no zaboravio je na jednu 'sitnicu': 'Isuse, dobro da nitko nije poginuo'

 
 Screenshot YouTube

Bizaran incident stiže nam iz Denvera, gdje je noćni izlazak jednog FBI agenta umalo završio kobno. Naime, agent je bio izvan službe te ga je oko 0:45 u subotu ponijela atmosfera u jednom denverskom baru, pa je odlučio na podiju pokazati svoje plesno umijeće.

Nakon što je napravio salto unatrag, ispao mu je pištolj na pod, a onda kreće šou...

- Kada je krenuo pokupiti pištolj čuo se pucanj, a jedna osoba pogođena je u nogu, ispričala je za lokalne medije Julia, posjetiteljica bara koja je i snimila sporni trenutak.

- Svi su bili u šoku nakon što se to dogodilo, a on (agent op.a.) je samo podignuo pištolj, zataknuo ga iza leđa i odšetao dalje. Nevjerojatno, pa netko je mogao poginuti, ispričala je Julia.

Sonny Jackson, glasnogovornik potvrdio je da je u incidentu jedna osoba pogođena u nogu i odvedena u bolnicu, no navodno se sada dobro oporavlja.

Agent koji je skrivio incident je ispitan, no iz policije kažu kako nastavljaju daljnju istragu, iako su ga morali predati na daljnju obradu FBI-ju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 08:19