NAJLUĐE UHIĆENJE

VIDEO: PALI S DEVET KILA TRAVE: 'Pozdrav, mi smo dva idiota koja švercaju nešto preko vaše granice. Predajemo se, samo maknite ove policajce oko nas!'

Zagreb 290514.Sektor kriminalisticke PU Zagrebacke, Heinzelova 98.Konferencija za medije povodom zaplijene 124 kilograma marihuane u Zagrebu kod trojice muskarac.Na fotografiji: zapljenjena droga.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX

Američka tv postaja East Idaho News objavila je urnebesnu snimku 911 poziva dva "stonera" koji su prošle godine uhićeni u Idahou.

Dotični genijalci, Leland Ayala-Doliente (22) i Holland Sward (23) švercali su oko devet kila marihuane preko granice nekoliko država SAD-a, ali su putem i sami potegnu po koji dim. No, očito je bilo riječ o jakoj travi, budući da su dečki uskoro postali paranoični te su vjerovali da svuda oko njih voze policajci u civilu.

Naposljetku je potpuno uspaničeni Leland Ayala-Doliente nazvao 911 i zamolio službu da ih napokon uhite i prestanu pratiti, zato jer im je već jako hladno.

Poziv je upućen s benzinske, a prestrašeni "stoner" je ovako započeo poziv:

- Ahh, Uhmm, mi smo dva idiota koja ste ulovili dok smo pokušavali švercati neke stvari preko vaše granice. Svi vaši policajci se voze oko nas kao hrpa drk**a, te vas lijepo molimo da to prekinete. Ako biste mi mogli pomoći s time, to bi bilo divno.

Jasno, nikakve policije oko njih nije bilo te je dispečer upitao:

- Zašto se uhvaćeni?

Ayala-Doliente spremno se nastavio kompromitirati:

- Preplašili smo se jer pokušavamo švercati neke stvari u Idaho. Hrpa vaših policajaca se vozi oko nas u civilnim autima, a ne žele nas uhititi. Ne znam u čemu je fora. Sve je hladnije ovdje, samo se želim ugrijati.

Dispečer je ljubazno poslala policiju prema njima, a pokunjeni hašomani su ih dočekali s rukama na glavi i izjavom "predajemo se". Policija je kasnije potvrdila da ih nitko nije pratio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 20:46