BRUTALNA SMRT

VIDEO: OTAC ZVJERSKI UBIJENOG DJEČAKA 'Ni najvećem neprijatelju ovo ne bih poželio'

 Screenshot Youtube

SARAJEVO - Priča o četverogodišnjem dječaku Smaji Ćesiru, koja ovih dana potresa Bosnu i Hercegovinu dobila je nastavak.

Nakon što je njegova majka Ena (25) dala jeziv iskaz pravosudnim vlastima te države, u kojem je opisala kako je dječaka tukao očuh Salih, te priznavši da je to radila i ona kao i djetetovi djed i baka, Dnevni avaz je uspio doći do djetetovog oca Suada Ćesira, koji im je ispričao kako on nije znao da su njegova djeca zlostavljana.

- Nije mi jasno što me sve snašlo u životu. Mogu samo crknuti, ali ne možeš ni crknuti. Moram nastaviti živjeti zbog djevojčice. Ne daj Bože da se ovo nekome dogodi. Ni najvećem neprijatelju ovo ne bih poželio - rekao je nesretni otac pa je optužio bivšu ženu i njenu obitelj za zlostavljanje.

POTRESNA PRIČA O ZVJERSKOM UBOJSTVU DJEČAKA (4) 'Mlatio ga je jer ga nije htio zvati babo'

- Oni su svi krivi. Ja nisam ništa znao o zlostavljanju. Smaju ne mogu vratiti, a s njegovog groba poručujem da će ih kazna kad tad stići - rekao je Česir pa se osvrnuo na majku ubijenog dječaka.

- Bili smo u izvanbračnoj zajednici. U početku je bilo sve u redu, ali su kasnije krenuli problemi. Ona je bila teška žena. Nekoliko puta je odlazila od mene, a zbog djece sam preko svega prelazio. Kada je posljednji put otišla, više se nije vraćala - ispričao je Smajin otac za Dnevni avaz istaknuvši kako na njemu nije vidio znakove zlostavljanja.

- Na maloj Ilhani sa vidio ožiljak na licu. Pitao sam je što je bilo, a ona mi je rekla da ju je majka udarila šakom jer joj je prosula šminku. Vidio sam i da je i pokojni Smajo slomio ruku. Rekao mi je da je pao, a ja nisam nažalost znao što se događa - ispričao je nesretni otac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 03:33