NOVI DETALJI

VIDEO: NIJE KRIVA BRZINA Schumacher je stradao kad je skrenuo sa staze da bi pomogao prijatelju

Schumacher je krenuo pomoći prijatleju koji je pao u dubok snijeg pored staze, gdje se nalazi opasno kamenje. U jednom zavoju naletio je na kamen i pao glavom na stijenu
 AFP

Stanje slavnog vozača Formule 1 Michaela Schumachera koji se nalazi u medicinski induciranoj komi još je uvijek nepromijenjeno nakon teške nesreće proteklog vikenda na francuskom skijalištu Méribel. Nakon druge operacije liječnici su izvijestili o "laganim znacima napretka", ali ne žele davati nikakve prognoze, a bolnicu u kojoj se nalazi posjećuju njegovi brojni poklonici. Prema medijskim izvješćima, u bolnicu je došao i njegov otac Rolf Schumacher koji je Michaela vozio u kartu kada je imao 4 godine.

Medijska opsada bolnice gdje u komi leži Michael Schumacher

Schumacherova glasnogvornica Sabine Kehm pojasnila je kako je slavni vozač na skijalištu bio s grupom prijatelja i da se nesreća dogodila ne zbog brzine, već kada je krenuo pomoći prijatelju koji je pao u snijeg.

AFP

Opasan dio pored skijaške staze na kojoj je teško ozlijeđen Michael Schumacher (AFP)

Prema pričama očevidaca, Schumacher je tada krenuo u dubok snijeg pored staze, gdje se nalazi opasno kamenje. Kako je ispričala njegova glasnogovornica Kehm, u jednom zavoju naletio je na kamen i pao glavom na stijenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. rujan 2024 07:19