SUBJEKTIVNI PRIKAZ

VIDEO: LJUBAVNI FILM SNIMLJEN GOOGLE NAOČALAMA Pogledajte 'The Kiss'

Htjeli su napraviti nešto jednostavno, inspirirani filmom "Manhattan" Woodyja Allena i odati počast filmu "Thomas Edison: The Kiss" iz 1896, i prvom filmskom poljupcu snimljenom u tom djelu.
 YouTube

Već smo svašta vidjeli kroz Google naočale, od prosidbe iz perspetkive prosca do života u zoološkom vrtu iz perspektive čuvara, a jedan je prolaznik snimio i uhićenje.

No zasad vodi “The Kiss”, kratki film snimljen Google naočalama slatka priča o ljubavi i romansi ispričana iz perspektive mladića i djevojke. Crno bijeli film traje samo tri minute i priča o mladiću koji kasni na spoj s djevojkom koja ga čeka kraj fontane u njujorškom Central Parku. Film je napisao i režirao Evan Ferrante, neovisni filmski producent i partner u firmi Reckless Productions, a pomagala mu je novinarka i filmašica Boonsri Dickinson. Htjeli su, kažu, napraviti nešto jednostavno, inspirirani filmom “Manhattan” Woodyja Allena i odati počast filmu “Thomas Edison: The Kiss” iz 1896, i prvom filmskom poljupcu snimljenom u tom djelu. Uživajte u poljupcu kroz Google naočale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 05:42