ZLOČIN NA FLORIDI

VIDEO: LIKVIDACIJA U KINU Ubio ga jer je tijekom filma tipkao po mobitelu: 'Bilo je krvi posvuda'

Umirovljeni policajac Curtis Reeves sjedio je iza 43-godišnjeg Chada Oulsona koji se dopisivao sa svojom 3-godišnjom kćerkom. Zamolio ga je da prestane tipkati po mobitelu te je započela svađa...
 Youtube

Umirovljeni policajac Curtis Reeves s Floride optužen je za brutalno ubojstvo u kino dvorani na početkue projekcije filma. On se, naime, posvađao, s jednim gledateljem koji je tipkao po mobitelu.

Reeves je sa suprugom sjedio iza 43-godišnjeg Chada Oulsona koji se dopisivao sa svojom 3-godišnjom kćerkom. Zamolio ga je da prestane tipkati po mobitelu te je započela svađa.

Reeves je potom napustio dvoranu, te se vratio nakon par minuta, vrlo uzrujan. Nakon par trenutaka svađa je nastavljena, a Oulsen se digao i pitao Reevesa da li je obavijestio upravu o njegovom korištenju mobitela. Čuli su se povišeni tonovi, kokice su bile u zraku, a potom je Reeves izvadio pištolj i uperio ga prema Oulsenu.

Supruga ubijenoga rukom je prekrila svoga muža, a Reeves je pucao i pogodio Oulsena u prsa i njegovu suprugu u ruku.

Sve je to novinarima ispričao Alex Cummings koji je sa sinom došao pogledati film "Lone Survivor". Svađa i ubojstvo su se dogodili i prije nego što je film počeo, za vrijeme reklama i filmskih foršpana.

- Odjednom je bilo krvi po svuda, Bila je to vrlo ružna scena, ispričao je Cummings na kojega je pao ustrijeljeni Oulsen.

Njegov je sin nazvao policiju i Hitnu, koja ih je prevezla u bolnicu gdje je Oulsen podlegao ranama. Njegova supruga nije u životnoj opasnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 02:05