OBITELJSKA TRAGEDIJA

VIDEO: KRVAVI POHOD Otac ubio četvero vlastite djece. Kćer (15) spriječila još veći masakr!

HOUSTON - Nekoliko ubijeno je u pucnjavi u predgrađu Houstona Springu, objavljeno je iz lokalnog šerifskog ureda, a američki mediji navode kako je poginulo šest osoba, među kojima četvero djece u dobi od 4 do 13 godina.

Houston Chronicle je objavio pozivajući se na policijske izbore, kako je do pucnjave došlo u rezidencijalnom dijelu Springa, mjesta 40 kilometara udaljenom od Houstona. U pucnjavi je stradalo sedam osoba, od kojih je jedna prevezena u obližnju bolnicu.

Žrtve su u dobi od 4 do 40 godina, a prema prvim informacijama pomahnitali ubojica usmrtio je četvero vlastite djece, te dvoje odraslih koji su se brinuli o njima.

Policija pretpostavlja da je do pucnjave došlo zbog obiteljskih problema.

Identitet ubojice policije je odala 15-godišnja djevojka, njegova kći, koja je preživjela masakr. Ona im je rekla da se vjerojatno zaputio prema njezinoj baki i djedu, koje također namjerava ubiti. Djevojka je kritičnom stanju.

Policija ga je uhvatila prije nego što je stigao do doma druge obitelje gdje je namjeravao nastaviti krvavi pohod. Predao se tek nakon polusatnih pregovora s policijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 08:55