SNIMKA IZ AUTOMOBILA

VIDEO: JEDNOSTAVNIJE JOJ JE BILO UBITI MUŽA NEGO RAZVESTI SE 21-godišnjakinja snimljena kako unajmljuje plaćenog ubojicu

Julia Merfeld (21) je optužena za planiranje ubojstva i mogla bi biti osuđena na doživotni zatvor, a presudu očekuje 30. srpnja.
 YouTube

Julia Merfeld, 21-godišnja majka dvoje djece iz Michigana htjela se razvesti, no nije htjela slomiti suprugovo srce - stoga ga je odlučila ubiti, kazali su istražitelji.

Merfeld je sve priznala nakon što je na suđenju objavljena snimka koja prikazuje nju u automobilu kako za ubojstvo naručuje plaćenog ubojicu, no nije znala da je to detektiv na tajnom zadatku.

Čuje se kako policajcu govori da joj je ubiti muža jednostavnije nego razvesti se od njega.

Detektiv je kazao kako su se Julia Merfeld i njezin muž svađali i kako je već neko vrijeme razmišljala o tome da ga ubije jer se onda neće morati brinuti o obiteljskim osudama ili pak da će mu slomiti srce.

21-godišnjakinja je optužena za planiranje likvidacije i mogla bi biti osuđena na doživotni zatvor, a presudu očekuje 30. srpnja.

Na suđenju se čulo kako je željela izvući 400 tisuća dolara iz police životnog osiguranja i obećala ubojici platiti 50 tisuća dolara.

Policija je saznala za cijeli slučaj od njezinog kolege, Carlosa Ramosa, kojemu je također ponudila da ubije njezinog supruga. On ju je odbio i nazvao policiju koja ju je potom na tajnom zadatku ulovila u zločinu.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 00:31