MONSTRUOZAN ČIN

VIDEO, FOTO: ZLOČIN KOJI JE UŽASNUO SVE Majka ubila troje vlastite djece s genetskim poremećajem

A police officers stands outside a house in New Malden, south London, on April 23, 2014 after three children were found dead at the house on the previous day. A South African woman has been arrested on suspicion of murder after her three disabled children were found dead at their London home, British police and media said. The Metropolitan Police said a 42-year-old woman was in custody after the bodies of a four-year-old girl and two three-year-old boys were found. AFP PHOTO / CARL COURT
 CARL COURT/AFP/Getty Images

LONDON - Procurili su detalji stravičnog zločina iz noćne more koji je zapanjio Veliku Britaniju, a o kojem smo već pisali .

Tania Clarence (42) osumnjičena je da je ubila svoje troje djece invalida jer se nije mogla nositi s njihovim genetskim poremećajem.

Trogodišnji blizanci Ben i Max, te njihova godinu dana starija sestra Olivia, pronađeni su sinoć mrtvi u njihovom domu u Londonu.

Djeca su bolovala od spinalne mišićne atrofije zbog koje je Olivia bila u invalidskim kolicima, a blizanci se gotovo nisu mogli micati.

OTKRILI MRTVA TIJELA TROJE DJECE Policija u luksuznoj četvrti zatekla prizor iz najgorih noćnih mora, uhitila ubojicu

Njihov otac, bankar Gary Clarence doputovao je iz Afrike gdje je bio na putu s njihovom najstarijom, osmogodišnjom, zdravom kćeri.

Obiteljski prijatelji kazali su kako je Oliviji dijagnosticirana bolest kad je imala dvije godine, a blizanci su već bili na putu. Testovi su otkrili kako su i blizanci bolesni kako možda neće doživjeti tinejdžersku dob.

- Njezin život bio je pretežak. Cijeli život prilagodila je djeci no nije se mogla nositi s time - kazali su prijatelji.

Majka, inače grafička dizajnerica, zadržana je u pritvoru. Jučer je oko 21.30 po lokalnom vremenu dovezena u bolnicu sa sitnim ozljedama, a potom je uhićena zbog ubojstva.

Susjedi su ispred njihovog doma ostavili cvijeće, medvjediće i rukom pisane molitve te su Clarenceove opisali kao vrlo drage ljude.

Očevid je u tijeku, a nakon obdukcije bit će poznato više detalja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 13:13