POLICIJA JE I DALJE TRAŽI

VIDEO: DRAMA U ZRAČNOJ LUCI Žena rodila dječačića i ostavila ga u zahodu, kraj njega pronašli i pismo: 'Moja mama nije ni znala da je trudna...'

 
 Screenshot

Nadzorne kamere na aerodromu u američkom gradu Tucsonu 14. siječnja ove godine snimile su ženu kako ostavlja novorođenče na stoliću za prematanje u zahodu, objavio je Radar Online.

Sablazan video objavile su upravo lokalne vlasti savezne države Arizona, nadajući se kako će netko prepoznati majku i prijaviti je policiji.

Pretpostavlja se kako je žena rodila u jednoj od zgrada zračne luke, nakon čega je bebu zamotala u dekicu te je odnijela i ostavila u zahodu. Kraj dječačića je pronađeno i pismo, koje je majka napisala u njegovo ime.

- Molim vas, pomozite mi... Moja mama nije ni znala da je trudna... Nije sposobna brinuti se za mene. Molim vas, predajte me nadležnim vlastima, neka mi pronađu dobar dom... - stoji u pismu. Očajna majka završila ga je riječima: 'Želim mu sve najbolje, a to definitivno nisam ja... Oprostite mi, preklinjem vas'.

Novorođenče je, piše Radar Online, pronašao zaposlenik zračne luke. Maleni je odmah predan centru za socijalnu skrb. Policija i dalje intenzivno traga za majkom, kojoj će se suditi za napuštanje djeteta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:47