DVOJAC IZ PAKLA

VIDEO: 'DA IMAMO PRILIKU, OPET BISMO UBIJALI' Poljubili se i nasmijali nakon presude na dvije doživotne kazne

Bijeli supremacisti Jeremy Lee i Christine Moody iz Sjeverne Karoline osuđeni su jučer na dvije doživotne zatvorske kazne zbog ubojstva registriranog seksualnog prijestupnika i njegove supruge.

Isplanirali su i počinili ubojstvo bračnog para u srpnju prošle godine. Marvina Parkera (59) i Gretchen Dawn Parker (51) izabrali su za svoje žrtve jer je on bio registrirani pedofil.

Na izricanju presude nisu se kajali te su se poljubili kada su čuli da ih čeka doživotni boravak u zatvoru.

Isprva su se Jeremy i Christine Moody ispričali sucu i tražili 30-godišnju zatvorsku kaznu kako bi mogli viđati svoju djecu. No, nakon što im je sudac okruga Union Lee Alford dosudio maksimalnu kaznu pokazali su što doista misle.

- Pervertiti, vidimo se kasnije, povikao je Jeremy Moody obraćajući se obitelji Charlesa Parkera izlazeći iz sudnice te dodao: 'To se događa zlostavljačima djece'.

Kasnije se obratio i novinarima u sličnom tonu.

- Dobili su upravo ono što su zaslužili. Da mi se pruži prilika, opet bih ubijao, rekao je Jeremy, a drugačije nije zborila ni njegova supruga.

- Mislim da bismo Jeremy i ja učinili isto da nam se pruži prilika. Nimalo se ne kajem. Bio je to najbolji dan moga života kada sam ubila tog pedofila, rekla je Christine Moody.

Da vlasti nisu reagirale brzo, to bi se možda i dogodilo. Christine Moody je rekla da su već pronašli još jednog pedofila kao svoju treću žrtvu, ali ih je srećom preduhitrila policija uhitivši ih zbog moguće umiješanosti u ubojstvo Parkerovih.

Bračni par Moody priznao je krivnju za ubojstvo, otmicu, provalu i posjedovanje vatrenog oružja.

Iako su povezani s lokalnom supremacističkom skupinom Crew 41, Moodyjevi tvrde da ubojstvo Parkerovih nema veze s njima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 23:34