NOVI SVJEDOK

Veliki preokret u slučaju ubojstva male Danke, ‘isplivao‘ čovjek koji je sve vidio?!

Postoji mogućnost da njegovo svjedočenje dokaže da su zaista na smetlištu bacili ubijeno dijete

Danka Ilić (lijevo); osumnjićenici Srđan Janković i Dejan Dragijević

U petak će se u Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru održati saslušanje novih svjedoka u istrazi ubojstva djevojčice Danke Ilić (2), javlja Blic.

Podsjetimo, djevojčica je bila s majkom i bratom u Boru kada je nestala, a sumnja se da su je radnici Vodovoda Dejan Dragijević i Srđan Janković automobilom udarili, a zatim usmrtili i sakrili njezino tijelo na nepoznato mjesto.

Dvojica su svjedoka susjedi iz Banjskog Polja, iz čijeg se svjedočenja ne očekuje ništa ključno, no treći svjedok, muškarac iz Bora, džogirao je na tom području baš kada su osumnjičeni navodno bacili tijelo djevojčice na smetlište.

- Što je točno vidio, zašto se tek sada javio, znat će se u petak. Postoji mogućnost da njegovo svjedočenje dokaže da su zaista na smetlištu bacili ubijeno dijete, rekao je izvor za Blic.

Osim toga, osumnjičeni Dragijević, koji je zločin priznao, zatražio je da ga tužiteljstvo ponovno sasluša, no na taj zahtjev mu još nije odgovoreno. Dragijević je novo saslušanje zatražio ‘radi razjašnjenja okolnosti i iznesenih činjenica koje je dao na zapisnik prilikom saslušanja 05.04.2024. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 12:44