BEZAKONJE U UKRAJINI

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: RUSKI SEPARATISTI PO UZORU NA ISIS Sadisti do smrti mučili dilera: 'J**** snimanje je počelo, nama ne trebaju sudovi!¨'

 Screenshot YouTube

Proruski separatisti na jugu Ukrajine obračunali su se s dilerom na način na kojem bi im i ISIL pozavidjeo.

Video koji su postavili na internet pokazuje čovjeka koji moli za život dok ga maskirani muškarac bičuje, a kako navodi Daily Mail na kraju su muškarca i pogubili. Krvnik je poznat pod imenom ' Olkhon', a u Ukrajinu je stigao iz Novosibirskog kako bi se pridružio separatistima u regiji Donjeck.

Na dileru se već vide tragovi mučenja, a u trenutku kad kreće snimka može se čuti muški glas iz pozadine kako govori 'J**** snimanje je počelo. Ovo je kazna za dilera'.

Muškarac kojeg su mučili u jednom je trenutku zavapio: 'Prestanite, molim vas. Reći ću sve što treba. Zvat ću drugog dilera da dođe s drogom'. Muškarac je potom upitan priznaje li da koristi drogu, na što u plaču odgovara: 'Ne'.

No tada kreće novi val mučenja dok separatisti pokušavaju doznati odakle mu broj drugog dilera. Osoba koja je snimala zatim se može čuti kako govori: 'Nama ne trebaju sudovi. Izvršenje kazne, to je ono što trebamo'.

U tom trenutku muškarac kojeg su mučili je zavapio: 'Sve sam vam rekao. Ne mogu više izdržati. Pustite me da živim', no njegove želje nisu uslišene.

'Narkomani i dileri, samo dođite. Mi ćemo vas izlječiti', može se čuti Olkhon, koji nije imao riječi utjehe za nesretnog dilera. 'Pogledajte kako se popišao i u**** od straha. Misli da ćemo se smilovati nad njim, ali nećemo. Zaklat ćemo ga kao psa', jasno je poručio Olkhan i upozorio ga da ne vrišti toliko jer 'plaši ljude'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 09:37