SVJEDOČIO SIN UBOJICE

UPUCAO GLEDATELJA U KINU JER JE TIPKAO PO MOBITELU I sam ubojica prije toga poslao je sms poruku

 Youtube

Umirovljeni policajac s Floride, Curtis Reeves, u siječnju je u kino dvorani upucao muškarca jer je tipkao po mobitelu tijekom projekcije filma 'Lone Survivor' ('Jedini preživjeli'). No istraga je dokazala kako je i sam Reeves tik prije sukoba slao poruke preko mobitela.

Njegov sin Matthew Reeves kazao je policiji kako je od oca primio poruku tik prije nego se incident dogodio. Napisao mu je gdje sjedi kako bi ga mogao lakše pronaći u mraku. Nekoliko minuta kasnije, kada je Matthew pogledom potražio roditelje u kinu, njegov je otac ubio 43-godišnjeg Chada Oulsona, koji se navodno dopisivao s kćerkom koja je bila doma. Oulsonova supruga također je ranjena u napadu.

- Matthew je kazao kako nije direktno vidio pucnjavu, no da su buka i svjetla privukla njegovu pažnju prema sjedalima u prednjem dijelu kino dvorane - kazao je detektiv Aaron Smith dodajući kako je Matthew pokušao spasiti Oulsonov život pristiskajući majicu o ranu na njegovim prsima.

Reeves je zadržan u zatvoru bez mogućnosti puštanja uz jamčevinu s optužbom za ubojstvo drugog stupnja. Ako ga proglase krivim, mogao bi završiti u zatvoru na minimalno 25 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 07:09