PROVOKATIVNE FOTKE

UČITELJICA MAJA USRED SEKSI SKANDALA 'Nisam pogriješila što sam objavila slike na Faceu'

 Facebook

BEOGRAD - Nisam pogriješila što sam neke slike postavila na Facebook još 2010. godine, dok sam studirala na Prirodno-matematičkom fakultetu u Nišu. Objavljivanjem slika nisam prekršila kodeks ponašanja i odijevanja u školi - kazala je za srpski Blic profesorica biologije i ekologije u Osnovnoj školi 'Vuk Karadžić' u Vranju Maja Mihajlović (27) koja što prije želi staviti točku na priču o golišavim fotografijama na njenom Facebook profilu, zbog kojih se u jednom trenutku usijao internet.

Sporne fotografije je zaključala, a neke i definitivno uklonila sa svog profila.

Zgodna, vedra i raspoložena učiteljica ne odaje znake zbunjenosti, utučenosti ni ogorčenja zbog provlačenja kroz medije i lajkanja njenih slobodnijih fotografija.

- Kada sam postavila slike na društvenu mrežu, još sam bila student i nigdje nisam radila. Jedino nisam znala da su moje privatne slike dostupne svim korisnicima te društvene mreže. Ne mogu vjerovati da se neko bavi tuđim životima - kazala je učiteljica Maja koju, kako kaže, podržavaju i roditelji i učenici, ali i uprava škole te da je sigurna da ova neosnovana priča nije potekla od učenika, već od nekoga tko se bavi tuđim sudbinama.

Foto: Facebook

- Nisam udana i nikakav povod za takvo što nikome nisam dala. Nikome se nisam zamjerila. Svakodnevno su me zvali prijatelji poznanici, prijatelji, rodbina. Bodrili su me i podržavali. Svi su zatečeni - priča učiteljica.

Maja je fakultet je završila 2011. godine, a sada mijenja kolegicu koja je na porodiljnom pa želi da što prije dobije stalno zaposlenje.

- O napisima u medijima saznala sam od prijateljice i ostala bez teksta. Požalila sam se roditeljima i sestri i na tome se završilo. Za mene je ovo kraj nevesele priče - zaključila je učiteljica.

Foto: Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 23:52