PREVIŠE ŽENSKE ODJEĆE

UBIJENI BRITANSKI ŠPIJUN RADIO KAO ŽENA? 'Uvjeren sam da bi bio uvjerljiva žena. Bio je vitak s ženstvenim značajkama'

 Screenshot, Wiki CC

Špijun britanske tajne službe MI6, pronađen mrtav u zatvorenoj torbi, radio je na tajnom zadatku maskiran u - ženu, priopćili su forenzički stručnjaci. Gareth Williams, čije je tijelo pronađeno u njegovom londonskom stanu u velikoj putnoj torbi zaključanoj lokotima, dugovao je više od 15 tisuća funti za žensku odjeću, uključujući i crvenu vlasulju i šminku.

Policija koja istražuje njegovu misterioznu smrt nagađala je kako je Williams bio gej transvestit s interesom za vezivanjem koji je preminuo tijekom seks igre.

Međutim, istražitelj Peter Faulding vjeruje kako je Williams nekonvencionalnu odjeću koristio za posao, a ne za užitak. On je također odbio teoriju Scotland Yarda da se Williams sam zatvorio u torbu, ali tek nakon što je 300-njak puta sam pokušao učiniti isto. Umjesto gej seksualnih maštarija, Faulding smatra kako je odjeću pronađenu kod Williamsa platio upravo MI6.

Dodaje i kako bi Williams sigurno bio uvjerljiva žena, a nova bi teorija objasnila i zašto su susjedi policiji prijavili viđanje neimenovane žene koja ulazi i izlazi iz njegova londonskog stana.

- Uvjeren sam da bi bio uvjerljiva žena. Bio je vitak s ženstvenim značajkama, a i kao biciklist brijao je noge - ističe Faulding.

Policija je u istrazi otkrila kako je Williams posjetio transvestitni noćni klub Bistrotheque u istočnom Londonu svega deset dana prije smrti 2010., kao i gej bar Barcode, tri mjeseca ranije.

Williams je inače završio studij modnog dizajna u Londonu, nou MI6 je radio kao razbijač kodova.

Istražitelji smatraju da je matematički genij bio sam u svom stanu u Pimlicu te se zaključao u torbu tijekom samostalne seksualne igrice.

No, mrtvozornik je proveo istragu koja nije dokazala kako je Williams bio transvestit ili patio od klaustrofilije, opsesije zatvorenim prostorima, te je vrlo vjerojatno ubijen. U službenom priopćenju navodi se kako je otrovan, njegova smrt nikada neće biti u potpunosti objašnjena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 07:43