ISTRAGA U TIJEKU

Ubijena sestra nogometne zvijezde, upucana je pred očima svog sina (4) na izlasku iz cirkusa

Vodila je emisije za nogometni klub Chivas de Guadalajara

Martha Paola Salcedo

 X Screenshot/

Meksička televizijska voditeljica, Martha Paola Salcedo, u subotu navečer je bila upucana i ubijena pred očima svog četverogodišnjeg sina Luke, tijekom pokušaja krađe automobila u Huixquilucanu u Meksiku, prenosi Daily Mail.

Izlazili su iz cirkusa, kad su 29-godišnjakinji prišla dva muškarca i naredili joj da preda svoju torbicu i ključeve SUV-a. Došlo je do sukoba i Salcedo je bila upucana s dva metka. Slučajni prolaznik prebacio ju je u svoj automobil i hitno odvezao do bolnice, ali liječnici joj nisu uspjeli spasiti život, javlja britanski tabloid.

Martha Paola Salcedo također je sestra središnjeg braniča nogometnog kluba Cruz Azul, Carlosa Salcede. Klub je na društvenoj mreži X objavio kako žaluju zbog osjetljive smrti sestre njihovog igrača.

Ožalošćeni Carlos, koji je bio dio meksičke momčadi na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, podijelio je njihovu poruku i zahvalio se svima. Ostatak obitelji se također zahvalio na podršci koju su dobili.

- Uz tešku sigurnosnu situaciju u kojoj se zemlja trenutno nalazi, uvjereni smo da će nadležna tijela razjasniti sve činjenice. Molimo za poštovanje i empatiju zbog situacije kroz koju prolazimo - dodali su, kako prenosi Daily Mail.

Martha Salcedo dijeli skrbništvo nad sinom Lukom sa svojim bivšim dečkom, urugvajskim vratarom Nicolásom Vikonisom, koji trenutno igra za klub Celaya. Prethodno je vodila emisije za nogometni klub Chivas de Guadalajara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 08:47