UŽAS U NJEMAČKOJ

U kontejneru za rabljenu odjeću pronađeno tijelo žene: Imala je svježi ožiljak od carskog reza, hitno se traži i dijete

Procijenjena dob preminule žene je između 25 i 30 godina te je vjerojatno južnoeuropskog podrijetla

Ilustracija

 Michael Gstettenbauer/imago Stock&people/profimedia/Michael Gstettenbauer/imago Stock&people/profimedia

U njemačkom gradu Peineu u Saskoj u nedjelju oko 18 sati pronađeno je tijelo žene u kontejneru za rabljenu odjeću. Policija vjeruje kako se pokušala popeti u kontejner kad joj je poklopac pritisnuo vrat nakon čega se ugušila. Identitet žene još nije poznat, no preminula je imala svježi ožiljak od carskog reza te je u tijeku potraga za djetetom, piše Spiegel.

Procijenjena dob preminule žene je između 25 i 30 godina, a do sad je poznato kako je bila vrlo vitka i vjerojatno južnoeuropskog podrijetla. U komentarima na Facebooku ispod objave o potrazi za djetetom, korisnici nagađaju kako se radi o Mađarici.

- Oko vrata je nosila zlatni lančić s upečatljivim privjescima. Trenutno se ne može isključiti da je dijete samo u stanu i u hitnoj situaciji, rekli su istražitelji.

Svi koji imaju informacije o ženi ili djetetu pozvani su da se jave policiji Peine. Salzgitterska policija objavila je fotografiju na kojoj se na desnoj podlaktici mrtve žene vidi uočljiva tetovaža “SANYI”, a rečeno je kako na desnoj nadlaktici ima još jednu na kojoj piše "KIRA".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 14:17