ŠOKANTNE SNIMKE

U izrešetanom automobilu pronađena snimka bijega s festivala smrti. Nisu imali šanse...

Hamas je napao sudionike festivala blizu granice s Pojasom Gaze te odande oteo brojne ljude i odveo ih u Gazu

Bijeg s festivala

 Twitter/

Najmanje 260 mrtvih tijela je pronađeno na mjestu održavanja festivala u Izraelu nakon subotnjeg napada palestinske islamističke organizacije Hamas iz Pojasa Gaze.

Međutim, na poprištu nestvarnog zločina, izraelske sigurnosne službe pronašle su i snimke iz izrešetanih automobila koje najbolje dokazuju što se dogodilo u pustinji kraj granice s Gazom.

Tako jedna uznemirujuća snimka iz automobila prikazuje pokušaj bijega jednog sudionika glazbenog festivala. Nakon 20-ak sekundi nesretnog čovjeka dočekuje prvi militant Hamasa koji počinje pucati na automobil. Čini se da je vozač nekako uspio izbjeći metke, ali ubrzo se pred njegovim automobilom pojavljuju novi teroristi i više mu nije bilo spasa.

Hamas je napao sudionike festivala blizu granice s Pojasom Gaze te odande oteo brojne ljude i odveo ih u Gazu.

Portal Ynet je citirao očevice koji su govorili o masakru. Videosnimke objavljene na internetu navodno prikazuju sudionike festivala kako bježe od pucnjave napadača.

Najmanje 700 ljudi u Izraelu je ubijeno u napadu islamističke skupine Hamas iz Gaze, kao što je objavilo nekoliko izraelskih medija pozvavši se na medicinske izvore.

Nije jasno je li 260 ubijenih sudionika festivala uključeno u tu brojku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 23:51