VAN KONTROLE

Trenutak ludila ‘Putinova glasa‘, studio se tresao od urlikanja: ‘Kvragu, gdje je najava?!‘

Korisnici društvenih mreža smatraju da se Solovjov zbog nezadovoljstva s tijekom rata u Ukrajini naprosto iskalio na djelatniku svoje emisije

Vladimir Solovjov

 Screenshot/Twitter

Vladimir Solovjov, poznati ruski režimski novinar, urlao je u srijedu na producente svoje radijske emisije Potpuni kontakt s Vladimirom Solovjovim jer je nisu pravovremeno najavili na njegovom kanalu na komunikacijskoj platformi Telegram.

- Po 156. put, obraćam se ljudima koji rade na mom kanalu. Objavite najavu programa! Prestanite biti "kreativni", kvragu! Čim krenemo s emitiranjem, najava treba biti na mom Telegram kanalu! Je li to toliko teško za zapamtiti? Nemojte se upuštati u "kreativnost"! To treba biti automatizam! Emitiramo od 7:09 sati, a najava se pojavila u 7:16! Nije je bilo sedam minuta! - rekao je Solovjov.

Korisnici društvenih mreža smatraju da se Solovjov zbog nezadovoljstva s tijekom rata u Ukrajini naprosto iskalio na djelatniku svoje emisije.

- Kada se cijeli dan morate praviti da ne gubite rat pa se odlučite iskaliti na pripravniku u odjelu za društvene mreže - rekla je jedna osoba.

- Solovjov je loše raspoložen. Što se dogodilo? Izgubili su rat i stvari više nisu toliko zabavne? - dodala je druga osoba.

- Svakog dana postaje sve ljući i nekontroliraniji. Ovo ne izgleda kao gluma - ustvrdila je treća osoba.

Solovjova je prošlog tjedna silno razljutio izraelski političar i diplomat rođen u Rusiji Jakov Kedmi, koji je rekao da ne vjeruje kako dostava oružja Ukrajini znači direktnu uključenost Zapada u rat u Ukrajini.

- Koliko oružja je SSSR dostavio Egiptu i Siriji? - rekao je Kadmi, referirajući se na dostavu oružja iz Rusije na Bliski istok za vrijeme Hladnog rata i arapsko-izraelskog rata 1973. godine. Kedmi je dodao da se to uvijek promatralo kao rat kojeg vodi Egipat.

- To je tvoja pozicija - rekao je Solovjov.

- To je bila općeprihvaćena pozicija. Tako su se postavljali SSSR, SAD i Izrael. Nitko nije vidio Sovjetski Savez kao stranu u sukobu - rekao je Kadmi te dodao da "dostava oružja ne znači sudjelovanje u ratu".

Kedmi se već jednom sukobio sa Solovjovom kada je u njegovoj TV emisiji Večer s Vladimirom Solovjovim koja se emitira na državnoj televizijskoj postaji Rusija 1 rekao da je "bombardiranje mirnih gradova".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:25