UŽAS U ZABAVNOM PARKU

STRAVIČNA SMRT U JADRANSKOM LJETOVALIŠTU Britanski turist popeo se na vrh panoramskog kotača, skinuo do gola i skočio: 'Bilo je strašno'

 
 Screenshot / YOUTUBE

Britanac Miles Kessler (32) u utorak se u jutarnjim satima popeo na vrh 45 metara visokog panoramskog kotača u talijanskom obalnom gradu Riminiju, da bi poslije toga sa sebe svukao svu odjeću i skočio u smrt, piše The Sun.

"Bilo je strašno. Izmakao se osiguranju i popeo na vrhu kotača. Bila je ljetna večer pa je u neposrednoj blizini bilo puno ljudi. Kada se popeo na vrh, skinuo se do gola i skočio. Udario je u dijelove kotača dok je padao. Puno je djece bilo u blizinu i vidjela su sve što se dogodilo. Policija i hitna pomoć brzo su reagirali, međutim nisu mogli ništa napraviti", rekao je jedan svjedok događaja.

Policija je rekla da trenutno istražuje okolnosti Kesslerovog stradavanja.

Britančev otac, Michael Kessler iz Huddersfielda, rekao je za The Sun da je njegov sin u Italiju doselio sa šest godina kako bi živio sa svojom majkom, a vjeruje se da se bavio borilačkim vještinama. Miles je sa svojim bratom Joshuom u Riminiju vodio trajektni servis.

"On nije bio Britanac koji se na ljetovanju napio. On je živio i radio u Italiji. Cijeli njegov život bio je ispred njega i nikada nećemo doznati zašto je napravio to što je napravio i to nas muči", rekao je Michael Kessler za The Sun.

Vlasnici i operateri panoramskog kotača obitelji, prijateljima i poznanicima stradalog mladića izrazili su sućut.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 00:08