TRAGIČNA SMRT DVOJE STUDENATA

Stravična nesreća u Beogradu: Autobus zbog kvara sletio u park i pregazio studente koji su se vraćali s večere

Poginuli su 19-godišnji Radomir i 22-godišnja Dijana, a njezina je sestra lakše ozlijeđena
 Blic

BEOGRAD - Dvoje mladih ljudi je poginulo, a jedna je djevojka lakše ozlijeđena u teškoj nesreći koja se u četvrtak navečer dogodila u Beogradu, piše Blic .

Naime, vozač autobusa na liniji 77 izgubio je nadzor na vozilom zbog kvara na mjenjaču te je autobus počeo nekontrolirano ubrzavati. Kako bi izbjegao nalet na stanicu prepunu putnika naglo vozač je naglo skrenuo u obližni park u Ulici Bana Ivaniša na Zvezdari pri čemu je pokupio i nekoliko automobila.

Autobus je prvo naletio na 19-godišnjeg Radomira, a potom i 22-godišnju Dijanu te se nastavio kretati dok nije udario u drvo. Mladić je poginuo na mjestu nesreće dok je Dijana podlegla ozljedama u bolnici. Vozač autobusa 61-godišnji Jovan S. prošao je bez povreda, a poslije nesreće priveden je u policiju.

Prema riječima svjedoka, Dijana je u zadnji čas odgurnula sestru, ali nažalost nije uspjela spasiti sebe.

- Vraćao sam se iz dućana kada sam začuo strašan tresak. Odmah smo vidjeli da je jedna djevojka pod kotačima. Njena sestra je stajala pored nje i vrištala, ali nismo smjeli ništa raditi dok ne dođe Hitna pomoć. Zbog mraka smo tek kasnije primijetili i tijelo mladića koje je ležalo desetak metara iznad - priča jedan od očevidaca.

Prema neslužbenim informacijama svo troje mladih nije iz Beograda, već žive u obližnjem domu 'Slobodan Penezić'. U trenutku nesreće vraćali iz menze s večere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 01:19